Workshop van kookschool ‘De keuken vol smaak’

Attentie Bourgondiërs!

 

Unieke kans om deel te nemen aan een Wijn&Spijs workshop, tijdelijk slechts €65 (normaal €75)

 

‘De keuken vol Smaak’ powered by WeCan en De horecavakspecialist. Als KOOKschool Tilburg bundelen zij hun krachten om voor jou een culinaire, leerzame, lekkere en vooral leuke avond te organiseren bij Grando keukens te Tilburg. Je krijgt naast een heerlijk diner de mogelijkheid om je kennis om het gebied van wijn en internationale cuisine bij te spijkeren.

 

Wat gaan we doen?

De workshop start met een welkomstdrankje en -hapje terwijl het verloop van de avond wordt besproken. Dé horeca vakspecialist deelt voorafgaand aan het culinaire deel wat van zijn uitgestrekte kennis als hofmeester. Vervolgens gaat men in duo’s (of trio’s) aan de slag met een van tevoren uitgewerkt 3 (of 4) -gangen menu. Elk duo maakt een van de drie (of vier) gangen voor de gehele groep, met behulp van een uitgebreide ingrediënten- en receptenlijst. Terwijl men zijn eigen gangetje gaat met de recepten zal de chef van WeCan tips & tricks aanbieden ten aanzien van smaak, combinatie en presentatie. Wanneer de gerechten bijna klaar zijn start wellicht het beste en lekkerste deel. Per gerecht presenteert het duo zijn kookkunsten, Dé horeca vakspecialist legt uit welke wijnmatch er bij het gerecht is gevonden. Nadat het dessertbordje leeg is, is men nog vrij en licht gestimuleerd om leerpunten van de avond met elkaar en ons als organisator door te nemen. Loopt het water jou (en je vrienden) al in de mond? Meld je hier aan! 

Wat bieden wij?

  • Een welkomstdrankje en -hapje
  • Een zelf gemaakt culinair 3(of 4) -gangenmenu
  • Vele interessante feiten, tips, tricks en verhalen van experts
  • 15% korting bij de eerstvolgende deelname aan workshop
  • Een uniek presentje om mee naar huis te nemen

Wanneer vindt het plaats?

De aankomende deelname momenten voor de workshop Wijn&Spijs vinden plaats in januari en februari 2020 voornamelijk op dinsdagavond.

Mogelijke data: 21, 28 januari & 4, 11, 18, 25 februari 2020.

Geïnteresseerd? Mail dan nu naar Tjerk@wecanwork.nl en vermeld hierbij welke datum je voorkeur heeft of meld je aan via de contactpagina:

 Hier aanmelden via www.wecanwork.nl

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search