Example Of Reflective Essay Assignment Essay On The Road To Success Qualitative Research Question Examples Interview Essays Tatsachenbehauptung Beispiel Essay

Bij WeCan geloven wij in 1 + 1 = 3.

Over ons

Wij geloven in de kracht van samenwerking, los van wat je doet, waar je werkt, wat voor bedrijf je vertegenwoordigt, je kunt het niet alleen.
In ieder geval niet alleen én goed!

Culinair

Werken als (chef)kok in een vast restaurant heb ik jaren met veel plezier en passie gedaan, helaas krijgen nog steeds de meeste goede koks niet wat zij verdienen. Vandaar dat ik, samen met andere bekwame culinaire toppers, de keuze heb gemaakt om mijn eigen pad te kiezen.

De coach

Inmiddels al drie jaar geleden kwam ik met een idee. Een training ontwikkelen voor de horeca. Niet een training om de gastvrijheid te verbeteren, niet een training vol gepropt met informatie en theorie, nee.
Een training die horecateams dichter bij elkaar brengt, dat is wat nodig is. Niet alleen bij het restaurant waar ik op dat moment werknemer was maar bij alle bedrijven waar ik tot dusver had gewerkt en allen bedrijven die hierop volgde was er behoefte aan een verbetering op voornamelijk communicatief vlak. Eerder heb ik al trainingen verzorgd en coach ervaring opgedaan binnen de horeca maar door studiedrukte en een prachtige wereldreis is dit tot nu toe bij een idee gebleven, tijd voor de uitvoering..

Ervaringen

 • Ons klantenbestand liep binnen enkele maanden fors terug dankzij nieuwe restaurants en andere concepten. Niet eens allemaal dicht in de buurt, er moest dus wat gebeuren. Op een bijzonder prettige wijze heeft WeCan verandering in werking gezet. Niet vertellen hoe we het moeten doen, maar pratend vanuit onze expertise. Samen zijn we tot een uitdagend concept gekomen. Nu, na twee maanden, hebben we het tij weten te keren. We zijn er nog niet, maar we herstellen.

  vraag naar referentie i.v.m. privacy
  vraag naar referentie i.v.m. privacy
 • Omdat de dochter van onze kok plotseling werd opgenomen in het ziekenhuis en een andere kok langdurig ziek is, zat ik met mijn handen in het haar. Niemand voor de kachel. We hebben een speciale kaart, waardoor zeker niet iedereen de honneurs waar kan nemen. Een collega wees me op het bedrijf “WeCan”. Binnen het uur had ik contact met Tjerk en diezelfde avond ging hij bij ons aan de slag. De volgende avond draaide hij geheel zelfstandig, meer dan dik tevreden.

  Bries Saucies
  Bries Saucies
 • Het vieren van mijn 50e verjaardag wilde ik net even wat anders doen.We wonen in de Betuwe en hebben een enorme tuin. WeCan heeft ons thema Portugal op originele en smakelijke wijze uitgewerkt. Heerlijk buiten gegeten, geluk met het weer, echt een dag om nooit meer te vergeten. Bijna 30 blije volwassenen en 4 vrolijke kinderen, na afloop bleek onze keuken schoner dan daarvoor. Genoten!

  De arbomakelaar
  De arbomakelaar

Geïnteresseerd?

Bereik ons op via de contactpagina.

Over ons

Start typing and press Enter to search