Training, consultatie &

coaching

Behoefte aan verbetering?

WeCan staat voor 1 + 1 = 3. Wij geloven in de kracht van samenwerking, los van wat je doet, waar je werkt, wat voor bedrijf je vertegenwoordigt, je kunt het niet alleen. In ieder geval niet alleen én goed!

Een goed begin is altijd belangrijk, anders blijf je achter de feiten aanlopen. WeCan zorgt altijd voor een vliegende start door middel van nul-metingen en mystery visits om het doel duidelijk en concreet te maken. Meer weten?

blog_bg

De coach

Bij WeCan zijn we gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken binnen de Horeca. Ons doel is om uw onderneming te verbeteren, volledig toegespitst op uw vraag, afhankelijk van uw mogelijkheden en de beschikbare financiële middelen. Ook buiten de horecabranche ondersteunen wij organisaties op daadkrachtige wijze. Wellicht is uw organisatie simpelweg opzoek naar een goed gesprek om opheldering te krijgen van bijvoorbeeld de communicatie of groepsprocessen binnen het team. Naar aanleiding van een goed gesprek kan een nul-meting inzicht geven in waar hekel en verbeterpunten liggen maar ook uw kracht wordt in kaart gebracht. Een positieve insteek is de de toon die moet worden gezet.

De trainer

Een training heeft alleen kans van slagen wanneer deze wordt gegeven door een vaardig trainer die gedreven is om zijn trainees het maximale uit zichzelf te halen. WeCan biedt deze gedrevenheid waarbij het uitgangspunt is om het gestelde leerdoel te bereiken en niks minder. Afhankelijk van uw vraag biedt WeCan de volgende trainingen aan:

 • Effectieve communicatie op de werkvloer
 • Een echt (h)echt team / teambuilding
 • Omgaan met werkdruk en werkstress

Geïnteresseerd in een van onze bestaande trainingen of liever afgestemd op uw behoefte?

Yes, together WeCan!

Belevenissen

 • Ons klantenbestand liep binnen enkele maanden fors terug dankzij nieuwe restaurants en andere concepten. Niet eens allemaal dicht in de buurt, er moest dus wat gebeuren. Op een bijzonder prettige wijze heeft WeCan verandering in werking gezet. Niet vertellen hoe we het moeten doen, maar pratend vanuit onze expertise. Samen zijn we tot een uitdagend concept gekomen. Nu, na twee maanden, hebben we het tij weten te keren. We zijn er nog niet, maar we herstellen.

  vraag naar referentie i.v.m. privacy
  vraag naar referentie i.v.m. privacy
 • Omdat de dochter van onze kok plotseling werd opgenomen in het ziekenhuis en een andere kok langdurig ziek is, zat ik met mijn handen in het haar. Niemand voor de kachel. We hebben een speciale kaart, waardoor zeker niet iedereen de honneurs waar kan nemen. Een collega wees me op het bedrijf “WeCan”. Binnen het uur had ik contact met Tjerk en diezelfde avond ging hij bij ons aan de slag. De volgende avond draaide hij geheel zelfstandig, meer dan dik tevreden.

  Bries Saucies
  Bries Saucies
 • Het vieren van mijn 50e verjaardag wilde ik net even wat anders doen.We wonen in de Betuwe en hebben een enorme tuin. WeCan heeft ons thema Portugal op originele en smakelijke wijze uitgewerkt. Heerlijk buiten gegeten, geluk met het weer, echt een dag om nooit meer te vergeten. Bijna 30 blije volwassenen en 4 vrolijke kinderen, na afloop bleek onze keuken schoner dan daarvoor. Genoten!

  De arbomakelaar
  De arbomakelaar

Geïnteresseerd?

Bereik ons via de contactpagina.

De coach

Start typing and press Enter to search