culinair

Professioneel voor zakelijk & particulier

Culinaire aanbiedingen

Opzoek naar ondersteuning van een freelance of zzp chef in uw horecazaak?  Interesse in een uniek thuisrestaurant of toch liever een kookworkshop vol passie en voor een eerlijke prijs?

jueves_consultation_side

Culinaire ZZP horeca-toppers

Wanneer je opzoek bent naar bijvoorbeeld ondersteuning van de chef, een tijdelijke chef of zelfstandig werkend kok die het liefst morgen al van wanten weet. Maar ook als je hulp zoekt bij het opstellen van de menukaart of andere keuken gerelateerde hekelpunten ervaart kunnen wij helpen! Bij WeCan zit je gegarandeerd goed, wij leveren kortetermijnoplossingen voor elke horecaonderneming met de behoefte aan een professionele en gepassioneerde aanpak in de keuken.

Hoe kom ik dan aan goed personeel? Wij van WeCan bieden wat jij zoekt! Een kok met ervaring, passie, inzicht en een hoge mate van flexibiliteit voor een eerlijke prijs. Wij garanderen een chef die zich moeiteloos committeert aan jouw horecabedrijf, een professional die zijn vak vervult om zijn omgeving blij te maken.

Het thuisrestaurant

Het is erg in opkomst maar heb jij al eens van de fantastische ervaring genoten?

Altijd genieten om een avondje verwent te worden in een restaurant, geen afwas, begeleidende wijnen en een uitstekende service. Maar wat nou als je van al deze voordelen kan genieten in je eigen huis?

WeCan biedt de ideale thuisrestaurant avond aan volledig afgestemd op jouw culinaire wens. Een aantal mogelijkheden:

 • Een klassiek Frans menu met haar geweldige Franse wijnen.
 • De wereldkeuken, een breed scala aan universele specialiteiten met bijpassende dranken en sferen.
 • Puur dineren met een biologisch en duurzaam karakter van Nederlandse bodem.
 • Een verassingsmenu, laat je verassen door onze culinaire creaties.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

En onthoud… Yes, samen WeCan!

Kookworkshops

Bij een kookworkshop denk je wellicht aan het stap voor stap doorlopen van vooraf bepaald menu. Het kan echter veel spannender en uitdagender als er een beroep wordt gedaan op je eigen creativiteit. Spannend!

Onze workshops zijn altijd afgestemd op het leerdoel van de deelnemers. Wellicht wil je samen met een groep vrienden een middag lekker kokerrelen en wat extra’s bijleren. Laat ons dan in overleg het menu samenstellen en alles wordt voor je geregeld. Of ben je vanuit je bedrijf opzoek naar een teambuilding workshop met een culinair randje? Neem dan contact met ons op en leer samenwerken in de keuken met onze chef.

Tijdens onze kookcursussen staan een aantal kernwoorden centraal, namelijk:

Teamwork        Culinair            Creativiteit       Uitdaging         Puur & Eerlijk

Belevenissen

 • Ons klantenbestand liep binnen enkele maanden fors terug dankzij nieuwe restaurants en andere concepten. Niet eens allemaal dicht in de buurt, er moest dus wat gebeuren. Op een bijzonder prettige wijze heeft WeCan verandering in werking gezet. Niet vertellen hoe we het moeten doen, maar pratend vanuit onze expertise. Samen zijn we tot een uitdagend concept gekomen. Nu, na twee maanden, hebben we het tij weten te keren. We zijn er nog niet, maar we herstellen.

  vraag naar referentie i.v.m. privacy
  vraag naar referentie i.v.m. privacy
 • Omdat de dochter van onze kok plotseling werd opgenomen in het ziekenhuis en een andere kok langdurig ziek is, zat ik met mijn handen in het haar. Niemand voor de kachel. We hebben een speciale kaart, waardoor zeker niet iedereen de honneurs waar kan nemen. Een collega wees me op het bedrijf “WeCan”. Binnen het uur had ik contact met Tjerk en diezelfde avond ging hij bij ons aan de slag. De volgende avond draaide hij geheel zelfstandig, meer dan dik tevreden.

  Bries Saucies
  Bries Saucies
 • Het vieren van mijn 50e verjaardag wilde ik net even wat anders doen.We wonen in de Betuwe en hebben een enorme tuin. WeCan heeft ons thema Portugal op originele en smakelijke wijze uitgewerkt. Heerlijk buiten gegeten, geluk met het weer, echt een dag om nooit meer te vergeten. Bijna 30 blije volwassenen en 4 vrolijke kinderen, na afloop bleek onze keuken schoner dan daarvoor. Genoten!

  De arbomakelaar
  De arbomakelaar

Wecanwork together!

Bereik ons via de contact pagina.

Culinair

Start typing and press Enter to search